Spark creativity 

 Boost innovation 

 Nu ook online ;) 

 
  • Black LinkedIn Icon
  • Facebook
  • Instagram

Medewerkers als innovatiemotor

Toekomstbestendig met een creatieve en innovatieve organisatiecultuur

Innoveren doe je van binnenuit. Door een organisatiecultuur

te creëren die creativiteit aanwakkert en medewerkers uitdaagt innovatieve ideeën aan te dragen én te realiseren. Bottum-up innovation heet dat!

 

Wil jij dit ook voor jouw team of organisatie? Onze programma’s helpen je creativiteit en innovatiekracht te stimuleren op de werkvloer zodat innovatie een constante wordt. Het maakt je organisatie toekomstbestendig en medewerkers betrokken en gemotiveerd.

Ons aanbod bestaat uit programma’s, workshops, training en advies. Allemaal gericht op de ontwikkeling van creativiteit en innovatiekracht in jouw organisatie.

Programma's

Het aanbod van de Creativity Club bestaat uit on-site programma’s die zijn gericht op het activeren, ontwikkelen en cultiveren van creatieve intelligentie en collectieve innovatiekracht.

Visie en aanpak

Het Creativity Framework is hét
uitgangspunt van onze programma’s waarmee we een blijvend resultaat realiseren voor medewerkers en organisaties.
 

Opdrachtgevers

Club Members

Wil je niet wachten totdat jouw werkgever aan de slag gaat met onze programma’s, maar wil leren wat JIJ kan doen om je creativiteit te laten vonken en jezelf te veranderen in een geniale ideeënmachine? 

Partners

De Creativity Club bestaat uit Partners. Dit zijn de innovators, wetenschappers, denkers, kunstenaars, trainers en consultants die onderdeel uitmaken van onze club en programma's. 

Neem contact met ons op

 

Nieuwste artikelen

Wat is creativiteit?

Creativiteit is het vermogen om iets nieuws te scheppen

Creativiteit is het vermogen om originele, waardevolle ideeën te bedenken en te realiseren. Je hebt het in je dagelijks werk nodig voor het oplossen van problemen, het verbeteren van producten en diensten en het realiseren van innovaties. Iedereen wordt creatief geboren. Het is een vaardigheid die ieder mens bezit. Maar vanaf het moment van geboorte, wordt creativiteit afgeleerd door onze omgeving.

Lees artikel: Wat is creativiteit?

Waar een vijfjarig kind nog 98% creativiteit bezit, is dat bij tienjarigen 30%, bij vijftienjarigen 12% en bij volwassen slechts 2%. (Onderzoek prof. George Land) Gelukkig is creativiteit te trainen, net zoals een spier. Door de vaardigheid structureel en over een langere periode te stimuleren, wordt het vermogen van medewerkers verbeterd om oplossingen te bedenken en tot nieuwe ideeën te komen.

“Creativiteit wordt
een steeds belangrijkere
onderscheidende factor 
voor mens en organisatie.”
 
Creativity Club

PROGRAMMA'S

INFO OVER

Creatief denken

Creatieve cultuur

Creatief klimaat

Creatieve denktechnieken

Creativiteit ontwikkelen

Creativiteit stimuleren

Innoveren

Innovatiemanagement

Ideemanagement

Brainstormen

Design Thinking

CONTACT

  • Black LinkedIn Icon
  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon

Wij activeren creativiteit en stimuleren innovatiekracht op de werkvloer.

© 2019 Creativity Club

Algemene voorwaarden

Gemeente Zoetermeer

Go to link