Zoek jij 
 een creatieve   oplossing? 

 
  • Black LinkedIn Icon
  • Facebook
  • Instagram

Creativiteit als motor voor succes

Marktleiders volgen het pad van creativiteit, niet die van de markt. 

Om succesvol te kunnen zijn hebben organisaties continu vernieuwende ideeën nodig. Ideeën die je onderscheidend maken, die bijdragen aan innovatie en die zorgen voor een glimlach bij de klant. 


Maar waar haal je die creatieve ideeën vandaan? Al eens gedacht aan de medewerkers? Niet alles hoeft uit de hoge hoed van directie en management te komen. De Creativity Club helpt je meer te halen uit het creatieve potentieel dat in de organisatie aanwezig is. 

Ons aanbod bestaat uit workshops, training en advies. Allemaal gericht op de ontwikkeling van creativiteit en creatieve ideeën in jouw organisatie.

Creatieve invalhoek nodig?

De Creativity Club zoekt samen met jou en je collega’s naar nieuwe ideeen en invalhoeken voor het vraagstuk. Maak een keuze uit onze workshops en wij faciliteren het proces.

collaboration-company-desk-7092.jpg

Creativiteit team verbeteren?

Wil jij het creatief vermogen van je team verbeteren? Maak een keuze uit onze trainingen en wij leren het team creatieve oplossingen te vinden en vernieuwende ideeën te bedenken. 

Opdrachtgevers

Innovatievere organisatie?

Op zoek naar meer vernieuwing en innovatie in de organisatie? De creativity club helpt je om creativiteit en innovatiekracht te stimuleren en ontwikkelen. Met de juiste handvatten kan iedere organisatie innovatief en onderscheidend zijn.

Club Members

Wil je niet wachten totdat jouw werkgever aan de slag gaat met onze programma’s, maar wil leren wat JIJ kan doen om je creativiteit te laten vonken en jezelf te veranderen in een geniale ideeënmachine? 

Office Lounge
Smiling Businesswoman

Neem contact met ons op

 

Nieuwste artikelen

Wat is creativiteit?

Creativiteit is het vermogen om iets nieuws te scheppen

Creativiteit is het vermogen om originele, waardevolle ideeën te bedenken en te realiseren. Je hebt het in je dagelijks werk nodig voor het oplossen van problemen, het verbeteren van producten en diensten en het realiseren van innovaties. Iedereen wordt creatief geboren. Het is een vaardigheid die ieder mens bezit. Maar vanaf het moment van geboorte, wordt creativiteit afgeleerd door onze omgeving.

Lees artikel: Wat is creativiteit?

Waar een vijfjarig kind nog 98% creativiteit bezit, is dat bij tienjarigen 30%, bij vijftienjarigen 12% en bij volwassen slechts 2%. (Onderzoek prof. George Land) Gelukkig is creativiteit te trainen, net zoals een spier. Door de vaardigheid structureel en over een langere periode te stimuleren, wordt het vermogen van medewerkers verbeterd om oplossingen te bedenken en tot nieuwe ideeën te komen.

“Creativiteit wordt
een steeds belangrijkere
onderscheidende factor 
voor mens en organisatie.”
 
Creativity Club

PROGRAMMA'S

INFO OVER

Creatief denken

Creatieve cultuur

Creatief klimaat

Creatieve denktechnieken

Creativiteit ontwikkelen

Creativiteit stimuleren

Innoveren

Innovatiemanagement

Ideemanagement

Brainstormen

Design Thinking

CONTACT

  • Black LinkedIn Icon
  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon

Wij activeren creativiteit en stimuleren innovatiekracht op de werkvloer.

© 2019 Creativity Club

Algemene voorwaarden

Gemeente Zoetermeer

Go to link