top of page

 Crash Course Creativity 

Interactieve keynote  |  Hoe bedenkt je krachtige en unieke ideeen?  |  60 - 120 minuten

Geef ons minimaal 60 minuten en wij laten je anders tegen de wereld aankijken. Denk jij dat creativiteit iets is wat alleen kunstenaars en muzikanten toebehoort? Think again. Wij laten zien hoe extreem nuttig en cruciaal het ontwikkelen van de vaardigheid is voor professionals en organisaties en openen ogen als het gaat om eigen creativiteit. Deze Crash Course is een training creativiteit in 60 tot 120 minuten.

Wat gaan we doen?
We nemen je mee in de wondere wereld van creativiteit en leren je wat je kan doen als professional, team of organisatie om creatiever en innovatiever te worden.
Waarom is creativiteit belangrijk? Hoe stimuleer je het? Wat levert het op? En hoe maakt je het onderdeel van de teamspirit of de organisatiecultuur? Allemaal vragen die wij in deze korte training creativiteit voor jou beantwoorden.  

Wat levert het op?

Na deze keynote, weet jij alles wat jij moet weten over het verbeteren van creativiteit en innovatiekracht, zowel voor jezelf, als je organisatie.

Voor wie is dit programma zinvol?

Managers, directie, medewerkers die hun team, afdeling of organisatie creatiever en innovatiever willen maken. Geschikt voor alle functies, branches en vakgebieden.

Details?
  • Waar: In-company of op een door jou geselecteerde locatie (wij komen ook naar de hei toe ;).

  • Wat: training creativiteit

  • Duur: 60 tot 120 minuten

Tarief?

Wij vinden het belangrijk dat alle organisaties, groot en klein, onze trainingen en workshops kunnen betalen. Daarom hanteren wij doe-maar-normaal-dan-doen-we-al-gek-genoeg-tarieven. Nieuwsgierig? Contact ons.

Creativity Bootcamp Creativity Club 1.jpg
We nemen je mee in de wondere wereld van creativiteit en leren je wat je kan doen als professional, team of organisatie om creatiever en innovatiever te worden.
Creativity Club - Bootcamp 25
11.jpg
Creativity Club - Bootcamp 8
bottom of page