top of page

Crash Course Creativity

Keynote creatief denken en innoveren voor organisaties | 60 - 120 minuten

Geef ons 60 minuten de tijd en wij laten je anders tegen de wereld aankijken. Denk jij dat creativiteit iets is wat alleen kunstenaars en muzikanten toebehoort? Think again. Wij laten zien hoe extreem nuttig en cruciaal het ontwikkelen van de vaardigheid is voor professionals en organisaties en openen ogen als het gaat om eigen creativiteit. Deze Crash Course is een training creativiteit in 60 tot 120 minuten.

Hoe bedenk je krachtige ideeën en oplossingen?

We nemen je mee in de wondere wereld van creativiteit en leren je wat je kan doen als professional, team of organisatie om creatiever en innovatiever te worden. Waarom is creativiteit belangrijk? Hoe stimuleer je het? Wat levert het op? En hoe maakt je het onderdeel van de teamspirit of de organisatiecultuur? Allemaal vragen die wij in deze korte training creativiteit voor jou beantwoorden.  

Crash Course Creativity: wat levert het op?

Na deze keynote, weet jij alles wat jij moet weten over het verbeteren van creativiteit en innovatiekracht, zowel voor jezelf, als je organisatie.

Voor wie is deze interactieve keynote zinvol?

Managers, directie, medewerkers die hun team, afdeling of organisatie creatiever en innovatiever willen maken. Geschikt voor alle functies, branches en vakgebieden.

Details Crash Course Creativity

Waar: In-company of op een door jou geselecteerde locatie (wij komen ook naar de hei toe ;).

Wat: keynote creatief denken en innoveren

Duur: 60 tot 120 minuten

Tarief keynote creatief denken en innoveren

Wij vinden het belangrijk dat alle organisaties, groot en klein, onze trainingen en workshops kunnen betalen. Daarom hanteren wij doe-maar-normaal-dan-doen-we-al-gek-genoeg-tarieven. Nieuwsgierig? Contact ons.

Creativity Bootcamp Creativity Club 1.jpg
We nemen je mee in de wondere wereld van creativiteit en leren je wat je kan doen als professional, team of organisatie om creatiever en innovatiever te worden.
Creativity Club - Bootcamp 25
11.jpg
Creativity Club - Bootcamp 8
bottom of page