Ideation challenge 

Workshop ideegeneratie  |  Team strijden voor het beste idee  |  Werkdag of dagdeel

Bij de workshop Ideation challenge staat ideegeneratie centraal. Wij dagen jou en je team uit om samen veel meer en veel betere ideeën te bedenken dan jullie vooraf zouden verwachten. 
 

Jij bepaalt het onderwerp. Wij geven de handvatten die nodig zijn om samen met het team vernieuwende ideeën, plannen of strategieën te bedenken. De Creativity Club zorgt voor een creatieve mindset, deelt direct toepasbare technieken voor creatief denken en faciliteert het ideegeneratieproces.
 

Wat gaan we doen?
  • Wij trappen af met een mentale warming-up waarbij we het team wakker schudden en het creatief vermogen op scherp zetten.

  • We geven uitleg over het proces van ideegeneratie (divergeren) en delen direct toepasbare technieken voor creatief denken.

  • Wij zijn aanwezig als facilitator/sessiebegeleider om de bijeenkomst en het ideegeneratieproces in goede banen te leiden. Zo kan jij je lekker concentreren op de inhoud in plaats van de vorm.

Wat levert het op?

Om te beginnen levert het natuurlijk vernieuwende plannen, ideeën en strategieën voor jouw vraagstuk. Want daar gaat het om. Daarnaast leert het team op een effectieve manier ideeën te genereren, wat een vaardigheid is die ze nog vaak van pas zal komen. En tenslotte levert het iedereen een leuke, energievolle dag op met veel nieuwe inzichten. 

Voor wie is dit programma zinvol?

Managers en leidinggevenden die zoeken naar vernieuwende ideeën/oplossingen en het maximale willen halen uit een meeting, brainstorm, heidag of strategische sessie. 

Details?
  • Waar: In-company of op een door jou geselecteerde locatie (wij komen ook naar de hei toe ;).

  • Duur: Dag of dagdeel (ochtend, middag of avond)

Tarief?

Wij vinden het belangrijk dat alle organisaties, groot en klein, onze trainingen en workshops kunnen betalen. Daarom hanteren wij doe-maar-normaal-dan-doen-we-al-gek-genoeg-tarieven. Nieuwsgierig? Bel of mail ons.

Wij dagen jou en je team uit om samen veel meer en veel betere ideeën te bedenken dan jullie vooraf zouden verwachten.