top of page

 Better brainstorming 

Workshop  |  Brainstormen zoals je nooit eerder gedaan hebt  |  dag of dagdeel

Zoek je een oplossing voor een vraagstuk? Dan is een brainstorm the way to go. Maar hoe haal je het maximale uit zo'n sessie en hoe prikkel je collega's echt outside the box te denken? Een training brainstormen. De creativity club begeleidt jouw brainstorm en leert het team brainstormen zoals ze nog nooit eerder gedaan hebben. Met onze ervaring en kennis activeren we jou en je team om buiten de gebaande paden te gaan en veel variërende en vernieuwende ideeën te bedenken én realiseren.

Wat gaan we doen?

Onze training brainstormen bestaat uit vier stappen:

 

1. Voorbereiding 

Vooraf  analyseren we samen het vraagstuk en formuleren een aantrekkelijke vraagstelling als vertrekpunt voor de brainstorm.

 

2. Kick off: korte kennisdeling

We starten de dag met korte kennisdeling over effectief brainstormen en creatief denken. Het team leert wat een goede brainstorm maakt of kraakt en leert vaste denkpatronen los te laten. 

3. Faciliteren brainstorm
We leiden de brainstorm in goede banen. We dagen het creatief potentieel van medewerkers uit en stoomlijnen ideeën. Het doel; veel unieke en vernieuwende ideeën zodat er keuze is uit verschillende oplossingen.

 

4. Kiezen en actie!
Met een democratisch besluitproces kiezen we de favoriete ideeën en bepalen we een actieplan om deze oplossing(en) in de praktijk te testen!

Wat levert het op?

Naast vernieuwende plannen, ideeën en strategieën levert deze workshop iedereen een leuke, energievolle dag op met veel nieuwe inzichten. 

Online of offline?

Het kan allebei. En het resultaat is hetzelfde. Dus de keuze is aan jou. Voor de online versie werken wij met Zoom en Miro. 

Better brainstorming  Creativity Club 1.jpg
De Better Brainstorming training leert het team effectief te brainstormen en meer vernieuwende ideeen te bedenken.
Voor wie is dit programma zinvol?

Teams die zoeken naar vernieuwende ideeën/oplossingen en willen leren hoe je het maximale haalt uit een brainstormsessie.

Details?
  • Waar: In-company of op een door jou geselecteerde locatie (wij komen ook naar de hei toe ;).
  • Duur: Dag of dagdeel (ochtend, middag of avond)

Tarief?

Wij vinden het belangrijk dat alle organisaties, groot en klein, onze trainingen en workshops kunnen betalen. Daarom hanteren wij doe-maar-normaal-dan-doen-we-al-gek-genoeg-tarieven. Nieuwsgierig? Contact ons.

11.jpg
Better brainstorming Creativity Club 3_edited.jpg
Better brainstorming Creativity Club 4.jpg
bottom of page