top of page
CC_Beeldmerk_Wit.png

Join our club

Word Club Member of Creativity Partner

Word Club Member
CC_Beeldmerk_Geel.png

Club Member worden?

Wil je niet wachten totdat jouw werkgever aan de slag gaat met onze programma’s, maar wil je leren wat JIJ kan doen om je creativiteit te laten vonken en jezelf te veranderen in een geniale ideeënmachine?

Word gratis member van de Creativity Club en ontvang maandelijks van ons één e-mail met inspiratie, oefeningen, tips and tricks. Meer over de Club.

“You'll be surprised by how creative you can be if you give yourself a chance!”

Hop on en word member
Word Creativity Partner
CC_Beeldmerk_Geel.png

Word Creativity Partner

De Creativity Club Partners zijn de kunstenaars, wetenschappers, denkers, innovators, trainers, consultants en facilitators die nodig zijn om inhoudelijk een succes te maken van onze programma's. Bekijk alle partners.

 

Alle Creativity Partners zijn zelfstandig ondernemer en worden door ons ingeschakeld op basis van hun expertise en talent. Zo kunnen wij voor iedere organisatie een op maat gemaakt programma samenstellen, that fits like a glove. Klant blij, jij blij, wij blij!

Ben jij expert op het gebied van creativiteit of innovatie en lijkt het je leuk om samen te werken met de Creativity Club? Meld je aan en wie weet maak jij straks deel uit van onze programma’s

Competition makes us faster; collaboration makes us better.
Let's meet over coffee!

Bedankt voor je aanmelding

Wij nemen snel contact op

bottom of page