top of page
CC_Beeldmerk_Wit.png

Creativity bootcamp

Workshop  |  Ontdek het creatief vermogen van jezelf en het team  |  één werkdag 

Wil jij je medewerkers of collega’s op een leuke en luchtige manier kennis laten maken met de kracht van creativiteit? Boek dan de Creativity Bootcamp! Deze mentale workout daagt deelnemers uit hun aangeboren creativiteit te herontdekken en ermee te experimenteren. Daarnaast leert het je wat je samen met collega's kan doen om jouw organisatie creatiever en innovatiever te maken. #creatievecultuur

Wat gaan we doen?
Deze actieve workshop bestaat uit diverse oefeningen die het creatief denken van medewerkers verbetert:
  • We trappen de bootcamp af met een kick-off waarin we uitleg geven over de kracht van creativiteit.
  • Daarna oefenen we een aantal creatieve vaardigheden en creatieve technieken die van belang zijn om op een effectieve manier krachtige ideeën en oplossingen te bedenken.
  • We sluiten af met een aantal belangrijke innovatietips, want een goed idee is pas waardevol als het ook echt gerealiseerd wordt.

Wat levert het op?

Het team leert met behulp van oefeningen creativiteit te activeren en stimuleren, bij zichzelf en in de groep, om zo effectiever tot betere ideeën en oplossingen te komen.

Voor wie is dit programma zinvol?

Medewerkers, management en directie die zichzelf of hun team creatiever en innovatiever willen maken. Geschikt voor alle functies, branches en vakgebieden.

Details?
  • Waar: In-company of op een door jou geselecteerde locatie (wij komen ook naar de hei toe ;).

  • Duur: Een werkdag

Tarief?

Wij vinden het belangrijk dat alle organisaties, groot en klein, onze trainingen en workshops kunnen betalen. Daarom hanteren wij doe-maar-normaal-dan-doen-we-al-gek-genoeg-tarieven. Nieuwsgierig? Bel of mail ons.

image-from-rawpixel-id-871533-jpeg.jpg
Van de boekhouder tot de directeur, iedereen beschikt over het vermogen om briljante ideeën te bedenken, als je maar weet hoe.
Psst... 
Een paar keer per jaar organiseert de Creativity Club deze training op basis van open inschrijving. Interesse om erbij te zijn? Meld je gratis aan als Club Member en wij geven je een seintje als de volgende training gepland is.
Aanwezig bij eerdere bootcamps
bottom of page