top of page
CC_Beeldmerk_Wit.png

Van idee tot innovatie

Hoe creëer je een creatieve en innovatieve organisatie?

Werken aan een creatieve organisatiecultuur

Creativiteit is afhankelijk van factoren zoals bewustzijn, kennis, methoden en omgeving. Wij dagen jou uit om al deze factoren in je organisatie eens onder de loep te nemen. Dat doen wij op basis van onderstaand Creativity Framework*. 

Onze missie is medewerkers
hun creatief vermogen te laten ontdekken en ontwikkelen om

daarmee de innovatiekracht in organisaties te verbeteren. 
Creativity Framework
CC_Beeldmerk_Geel.png

Creativity Framework

CC_Beeldmerk_Geel.png

Bewustzijn

Creativiteit activeren

 

Mix van creatieve workshops, inspirerende sprekers en ervaringen  gericht op het activeren van diepe, individuele creativiteit.

CC_Beeldmerk_Geel.png
CC_Beeldmerk_Geel.png

Kennis

Van creativiteit naar idee

Trainen van creatieve vaardigheden en denk-technieken. Gericht op het ontwikkelen van creativiteit als individu en als team

CC_Beeldmerk_Geel.png
CC_Beeldmerk_Geel.png
CC_Beeldmerk_Geel.png

Methode

Van idee naar innovatie

Trainen van methodes als Design Thinking, Google Design Sprints, Agile of Lean Start-Up

CC_Beeldmerk_Geel.png
CC_Beeldmerk_Geel.png
CC_Beeldmerk_Geel.png
CC_Beeldmerk_Geel.png

Omgeving

Innovatie als constante

Training, coaching en advies van management en directie op gebied van leiderschap, werkomgeving, cultuur en communicatie.

Uitleg Creativity Framework 

 

Bewustzijn
Binnen het onderdeel Bewustzijn biedt de Creativity Club workshops gericht op het activeren van diepe, individuele creativiteit. Het leert medewerkers hun creatief proces te herkennen en begrijpen. Het helpt bij het bestrijden van zelfkritiek, perfectionisme en faalangst wat leidt tot creatieve blokkades. 

 

Kennis

Trainingen gericht op het ontwikkelen van creativiteit. Medewerkers maken kennis met creatieve denktechnieken en leren creativiteit in te zetten voor probleemoplossend vermogen en innovatiekracht. Denk daarbij aan: trainen en oefenen van creatief denken, lateraal denken, effectief brainstormen en Creative Problem Solving (CPS).

Methode
Het onderdeel methode bestaat uit teamtrainingen gericht op innovatiemethoden die helpen om ideeën stapsgewijs te converteren naar bruikbare innovaties. Denk aan methoden als Design Thinking, Design Sprints, Agile en Lean Start-Up.

 

Omgeving
Training, coaching en advies van management en directie op gebied van leiderschap, werkomgeving, cultuur en communicatie met als doel om creativiteit en innovatie een constante te maken binnen organisatiecultuur.

We ondersteunen niet alleen het creëren van innovaties, maar het continu innoveren van de organisatie op alle niveaus.
collaboration-company-desk-7092.jpg
bottom of page