top of page
CC_Beeldmerk_Wit.png

Pop-up Creativity Room

Een werkplaats voor creativiteit bij jou op kantoor

Wat is een Pop-Up Creativity Room?

Doe zoals Ferrari, Pixar en Adidas en creëer (tijdelijke) ruimte voor creativiteit in jouw organisatie!

 

Een Creativity Room is een werkplaats voor creativiteit bij jou op kantoor. Het is een plek waar medewerkers samenkomen om te creëren en experimenten. Met handen en hoofd. Het doel? Verbetering van interne creativiteit, innovatiekracht en het probleemoplossend vermogen. 

 

Lekker, weer eens wat anders!

Wij richten een Creativity room in bij jou op kantoor. Geef ons een vergaderzaal en wij transformeren deze in een ruimte die de zintuigen van medewerkers stimuleert. Of we plaatsen een mobiele ruimte in jouw bedrijfsrestaurant of centrale hal. Bijvoorbeeld een opblaasbare ruimte, of één van hout of karton. Alles is mogelijk!  

Leuk, maar wat gaan we daar doen?
In deze tijdelijke werkplaats organiseert de Creativity Club workshops gericht op creativiteit en innovatiekracht. Denk aan schrijven/bloggen, zakelijk tekenen, muziek, fotografie, vloggen, storytelling, bouwen, beeldhouden, schilderen, maar ook creatief denken en effectief brainstormen. Jij bepaalt de inhoud van de agenda. Medewerkers schrijven zich in via een digitaal portaal voor workshops naar keuze.  
Liever geen workshops, maar een werkplaats gevuld met creatieve materialen? Geen probleem. Laat het ons weten. 
 
Afb Brochure Creativity Room.png

De Pop-up Creativity Room iets voor jou? Lees er alles over in de brochure.

The Creativity Room is a unique melting pot full of ideas and imagination - powered by the creativity of each visitor.

Wij geloven in de kracht van een lokale Creativity Room omdat medewerkers daarmee een verband leggen tussen creativiteit en hun professionele werkzaamheden. Meer dan wanneer je de activiteiten buiten je organisatie laat plaatsvinden.

bottom of page