top of page

 Leidinggeven aan 
creativiteit en innovatie 

Groepstraining  |  Creativiteit en innovatiekracht ontwikkelen bij medewerkers  |  één werkdag  

Creativiteit is een van de belangrijkste eigenschappen van een moderne leidinggevende. Creatieve leiders beschikken over het vermogen op een andere manier naar zaken te kijken én kunnen medewerkers inspireren om originele en creatieve ideeën te genereren/ontwikkelen. De training leidinggeven aan creativiteit en innovatie richt zich op beiden en ondersteunt bij de ontwikkeling van een creatieve en innovatieve organisatiecultuur.

Wat gaan we doen?
  • We starten met een kick-off waarin we inzicht geven in het belang en de kracht van creativiteit.

  • Daarna activeren we het creatief vermogen van de deelnemers door de inzet van creatieve denktechnieken en het oefenen van creatieve vaardigheden.

  • Samen achterhalen we wat er nodig is in de organisatie om creativiteit onderdeel te maken van de organisatiecultuur en geven we handvatten om creativiteit en innovatiekracht te stimuleren en faciliteren bij medewerkers.

  • We sluiten af met een aantal belangrijke innovatiemethoden, want een goed idee is pas waardevol als het ook echt gerealiseerd wordt.

Wat levert het op?

Het geeft het eigen creatief vermogen van managers en leidinggevenden een enorme boost en leert hoe ze een waardevolle bijdrage kunnen leveren aan het activeren en stimuleren van creativiteit en innovatiekracht in de organisatie.

Voor wie is dit programma zinvol?

Leiders, managers of directieleden die actief aan de slag willen met creativiteit, innovatie en vernieuwing. Geschikt voor alle branches en vakgebieden.

Details?
  • Waar: In-company of op een door jou geselecteerde locatie (wij komen ook naar de hei toe ;).

  • Duur: Een volle werkdag of twee halve werkdagen

 

Tarief?

Wij vinden het belangrijk dat alle organisaties, groot en klein, onze trainingen en workshops kunnen betalen. Daarom berekenen wij doe-maar-normaal-dan-doen-we-al-gek-genoeg-tarieven. Nieuwsgierig? Bel of mail ons. 

11.jpg

Trainers Laura en Bob

Creatieve leiders beschikken over het vermogen op een andere manier naar zaken te kijken én kunnen medewerkers inspireren om originele en creatieve ideeën te genereren/ontwikkelen.
Creativity Bootcamp Creativity Club 1.jpg
10.jpg
12.jpg
bottom of page