top of page
CC_Beeldmerk_Wit.png

Innovation bootcamp

Workshop  |  Meer, sneller en beter innoveren  |  één werkdag 

Je wilt als team of als organisatie meer, sneller en beter gaan innoveren. Dan is de Innovation Bootcamp  een goede start! Deze korte en intensieve workout daagt uit om direct met innovatie aan de slag te gaan en zorgt dat iedereen de spirit te pakken krijgt. Samen achterhalen we wat innovatie in de weg staat en wat je kan doen om het een boost te geven.    

Wat gaan we doen?
We starten deze workshop met het activeren van de creatieve spieren, want innovatie start altijd met creativiteit.
Daarna gaan we aan de slag met een innovatiemethode die past bij jouw organisatie, denk o.a. aan Design Thinking, Lean Start-up of Design Sprints. Samen brengen we in kaart wat er nodig is voor het team en de organisatie om sneller, beter en meer te gaan innoveren. 

Wat levert het op?

Het team leert een gestructureerde manier van denken en werken om ideeën te realiseren en complexe vraagstukken op te lossen.

Voor wie is dit programma zinvol?

Medewerkers, managers en directieleden die actief aan de slag willen met vernieuwing en innovatie in hun organisatie. Geschikt voor alle functies, branches en vakgebieden.

Details?
  • Waar: In-company of op een door jou geselecteerde locatie (wij komen ook naar de hei toe ;).

  • Duur: Een werkdag

Tarief?

Wij vinden het belangrijk dat alle organisaties, groot en klein, onze trainingen en workshops kunnen betalen. Daarom hanteren wij doe-maar-normaal-dan-doen-we-al-gek-genoeg-tarieven. Nieuwsgierig? Bel of mail ons. 

collaboration-company-desk-7092.jpg
Je wilt als team of als organisatie meer, sneller en beter gaan innoveren. Dan is de Innovation Bootcamp een goede start!
bottom of page