Welk creatief type ben jij?

Wist je dat niet iedereen op dezelfde manier creatief is? Er zijn acht verschillende types van creativiteit. Het is interessant te ontdekken welk creatief type jij bent. Het helpt je om eigen creativiteit beter te begrijpen. En het geeft inzicht in hoe je jouw creatieve vaardigheden kan maximaliseren.


Adobe Create heeft een leuke en betrouwbare type-test ontwikkeld, gebaseerd op uitgebreid psychologisch onderzoek. Aan de hand van 15 vragen brengt de test in kaart welk creatief type jij bent: een artiest, een denker, een avonturier, een dromer, een innovator, een maker, een visionair of een producent.


START DE TEST
Een beetje van alle acht types

De persoonlijkheidstypes zijn geen vaste labels. Iedereen heeft namelijk een beetje van alle acht types in zich. Vaak is er één kerntype die jou het beste beschrijft, maar het kan zijn dat je van type verandert op verschillende momenten in je leven en carrière, of zelfs in verschillende fasen van het creatieve proces.


Welk creatief type ben jij? Doe de Creative Types-test van Adobe Create en ontdek in 15 vragen welke creatieve persoonlijkheid het beste bij jou aansluit.

Bron: Adobe Create

PROGRAMMA'S

INFO OVER

Creatief denken

Creatieve cultuur

Creatief klimaat

Creatieve denktechnieken

Creativiteit ontwikkelen

Creativiteit stimuleren

Innoveren

Innovatiemanagement

Ideemanagement

Brainstormen

Design Thinking

CONTACT

  • Black LinkedIn Icon
  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon

Wij activeren creativiteit en stimuleren innovatiekracht op de werkvloer.

© 2019 Creativity Club

Algemene voorwaarden