top of page

Welk creatief type ben jij?

De Creativity Club activeert creativiteit en stimuleert innovatiekracht op de werkvloer.


Wist je dat niet iedereen op dezelfde manier creatief is? Er zijn acht verschillende types van creativiteit. Het is interessant te ontdekken welk creatief type jij bent. Het helpt je om eigen creativiteit beter te begrijpen. En het geeft inzicht in hoe je jouw creatieve vaardigheden kan maximaliseren.


Adobe Create heeft een leuke en betrouwbare type-test ontwikkeld, gebaseerd op uitgebreid psychologisch onderzoek. Aan de hand van 15 vragen brengt de test in kaart welk creatief type jij bent: een artiest, een denker, een avonturier, een dromer, een innovator, een maker, een visionair of een producent.➡️ Op zoek naar een training of workshop die past bij jouw uitdaging?
Een beetje van alle acht types

De persoonlijkheidstypes zijn geen vaste labels. Iedereen heeft namelijk een beetje van alle acht types in zich. Vaak is er één kerntype die jou het beste beschrijft, maar het kan zijn dat je van type verandert op verschillende momenten in je leven en carrière, of zelfs in verschillende fasen van het creatieve proces.


Welk creatief type ben jij? Doe de Creative Types-test van Adobe Create en ontdek in 15 vragen welke creatieve persoonlijkheid het beste bij jou aansluit.Meer creativiteit? Creativity Club helpt!

De Creativity Club is meester in het aanboren van creativiteit en innovatiekracht op de (digitale) werkvloer. Onze programma’s helpen medewerkers hun creatief potentieel en oplossend vermogen te activeren en ontwikkelen.
4,086 views0 comments

Commentaires


bottom of page