top of page

Welk creatief type ben jij?

Updated: Jan 11

Wist je dat niet iedereen op dezelfde manier creatief is? Er zijn acht verschillende types van creativiteit. Het is interessant te ontdekken welk creatief type jij bent. Het helpt je om eigen creativiteit beter te begrijpen. En het geeft inzicht in hoe je jouw creatieve vaardigheden kan maximaliseren.


Adobe Create heeft een leuke en betrouwbare type-test ontwikkeld, gebaseerd op uitgebreid psychologisch onderzoek. Aan de hand van 15 vragen brengt de test in kaart welk creatief type jij bent: een artiest, een denker, een avonturier, een dromer, een innovator, een maker, een visionair of een producent.


START DE TEST
Een beetje van alle acht types

De persoonlijkheidstypes zijn geen vaste labels. Iedereen heeft namelijk een beetje van alle acht types in zich. Vaak is er één kerntype die jou het beste beschrijft, maar het kan zijn dat je van type verandert op verschillende momenten in je leven en carrière, of zelfs in verschillende fasen van het creatieve proces.


Welk creatief type ben jij? Doe de Creative Types-test van Adobe Create en ontdek in 15 vragen welke creatieve persoonlijkheid het beste bij jou aansluit.


Op zoek naar een creativiteitsprogramma die past bij jouw uitdagingen? Neem een kijkje tussen onze programma's.

Bron: Adobe Create

2,338 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page