top of page
CC_Beeldmerk_Wit.png

Creativity Room

Een werkplaats voor creativiteit bij jou op kantoor

Wat is een Creativity Room?

Een Creativity Room is een werkplaats voor creativiteit.
Het is een plek waar medewerkers kunnen denken, brainstormen, creëren, experimenten of reflecteren, met als doel innovatie. Deze creatieve ruimte richten we in bij jou op kantoor. Geef ons een vergaderzaal en wij transformeren deze in een ruimte die de zintuigen van medewerkers stimuleert. Alle workshops, trainingen, seminars en brainstorms worden verzorgd in deze 'werkplaats'. 

Wij geloven in de kracht van een lokale Creativity Room omdat medewerkers daarmee een verband leggen tussen creativiteit en hun professionele werkzaamheden. Meer dan wanneer je de activiteiten buiten je organisatie laat plaatsvinden.
 
The Creativity Room is a unique melting pot full of ideas and imagination - powered by the creativity of each visitor.
CC_Beeldmerk_Geel.png

Voordelen Creativity Room

1. Office away from the office
Om creatief te kunnen zijn helpt het om de werkplek even te kunnen inruilen voor een andere omgeving.
 
2. Geen reistijd
Een creativity room op kantoor zorgt ervoor dat medewerkers niet hoeven te reizen om er even ‘uit’ te zijn. Dat scheelt geld én tijd.
3. Veilige ruimte
Het is een ruimte waar een gelijk is aan elkaar. Functietitels en hiërarchie speelt geen rol op een creatieve werkplaats.  

 

4. Teamdiversiteit
Een creativity room is toegankelijk voor iedereen in de organisatie. Mensen van alle afdelingen komen er bij elkaar om van gedachte te wisselen en ideeën te delen. Door de diversiteit van input worden ideeën en innovaties beter.

CC_Beeldmerk_Geel.png

Veelgestelde vragen

Waaruit bestaat een creativity room?
  • Flexibele opstelling: Lichte meubels die gemakkelijk verplaats kunnen worden voor overleg of activiteiten.
  • Verschillende zones: En combinatie van zones waar je kan brainstormen, creëren, experimenten en reflecteren.
  • Inspiratie: Creativity partners nemen fysiek materiaal mee uit eigen werk om hun workshop of seminar te ondersteunen. 
  • Creatieve materialen: Afhankelijk van de wensen van jouw organisatie, kunnen we de ruimte ook omtoveren tot een atelier vol materialen en gereedschap (verf, textiel, hout, etc) om medewerkers fysiek te laten experimenteren met hun eigen creativiteit.  

Beschikbaarheid van creativity room?

De Creativity Room wordt hoofdzakelijk gebruikt als centrale plaats voor de workshops, trainingen, seminars en sessies binnen het creativiteitsprogramma. De ruimte blijft gedurende de lengte van het programma beschikbaar en toegankelijk voor alle medewerkers. (variërend van 1 dag tot enkele maanden). Het is de perfecte manier voor een organisatie om creativiteit onder medewerkers te faciliteren.

bottom of page