top of page
CC_Beeldmerk_Wit.png

Workshops en trainingen

Creativiteitsprogramma’s die fun, cool én effectief zijn.

Wat past bij jouw organisatie?

 

Wil je medewerkers en management ontwikkelen op het gebied van creativiteit (creatief denken) en innovatiekracht? Dat kan met onze in-company workshops en trainingen!

 

Afhankelijk van je uitdaging en doelstelling kan je een keuze maken op onze menukaart.

"De Creativity Bootcamp biedt een goede balans tussen doen en denken. De sessie is positief ingestoken en toegankelijk. Een aanrader voor iedereen die eigen denkpatronen wil doorbreken."
 
Michiel van de Riet | Directeur St. Antonius Onderzoeksfonds
CC_Beeldmerk_Geel.png

Onze menukaart 

01

Ideation

Challenge

Workshop ideegeneratie | Dag of dagdeel

Wij dagen jou en je team uit om samen veel meer en veel betere ideeën te bedenken dan jullie vooraf zouden verwachten. Jij bepaalt het onderwerp. Wij geven de handvatten die nodig zijn om samen met het team vernieuwende ideeën, plannen of strategieën te bedenken. De Creativity Club zorgt voor een creatieve mindset, deelt direct toepasbare technieken voor creatief denken en faciliteert het ideegeneratieproces.

Ideation Challenge

02

Crash Course

Creativity

Interactief seminar 

De Creativity Club als keynote is een waardevolle toevoeging voor jouw evenement of kwartaalmeeting. Geef ons minimaal 60 minuten en wij laten je anders tegen de wereld aankijken. Denk jij dat creativiteit iets is wat alleen kunstenaars en muzikanten toebehoort? Think again. Wij laten zien hoe extreem nuttig en cruciaal het ontwikkelen van de vaardigheid is voor professionals en organisaties. En we openen ogen als het gaat om eigen creativiteit.

Crash Course Creativity
Creativit Bootcamp
Innovation bootcamp

03

Creativity

Bootcamp

Workshop | één werkdag 

Wil jij je medewerkers of collega’s op een leuke en luchtige manier kennis laten maken met de kracht van creativiteit? Boek dan de Creativity Bootcamp! Deze mentale workout daagt deelnemers uit hun aangeboren creativiteit te herontdekken en ermee te experimenteren. Daarnaast leert het je wat je samen met collega's kan doen om jouw organisatie creatiever en innovatiever te maken. #creatievecultuur

04

Innovation

Bootcamp

Workshop |  één werkdag

Je wilt als team of als organisatie meer, sneller en beter gaan innoveren. Dan is de Innovation Bootcamp een goede start! Deze korte en intensieve workout daagt uit om direct met innovatie aan de slag te gaan en zorgt ervoor dat iedereen de spirit te pakken krijgt. Samen achterhalen we wat innovatie in de weg staat en welke technieken je kan inzetten om innovatie gestructureerd aan te pakken.    

Training Creatief Leiderschap

05 

Leidinggeven aan creativiteit en innovatie

Managementtraining |  één werkdag 

Creativiteit is een van de belangrijkste eigenschappen van een moderne leidinggevende. Creatieve leiders beschikken over het vermogen op een andere manier naar zaken te kijken én kunnen medewerkers inspireren om originele en creatieve ideeën te genereren/ontwikkelen. De training creatief leiderschap richt zich op beiden en ondersteunt bij de ontwikkeling van een creatieve en innovatieve organisatiecultuur.

06

Ik wil iets anders

Heb jij andere wensen of ideeën over de invulling van creativiteit in jouw organisatie?
Laat het ons weten. Ook wij leren graag!

De Creativity Club bestaat uit een netwerk van Creativity Partners. Dit zijn experts op het gebied van creativiteit en innovatie die wij inzetten om inhoudelijk een succes te maken van alle programma's. Alle Partners worden door ons ingeschakeld op basis van hun expertise en talent. Zo kunnen wij voor iedere organisatie een op maat gemaakt programma samenstellen that fits like a glove.

bottom of page