top of page
CC_Beeldmerk_Wit.png

Dit zijn onze partners

Specialisten op het gebied van creativiteit en innovatie.

Meet the team

De Creativity Club Partners delen onze passie voor creativiteit en innovatie.  Samen hebben we maar één doel en dat is mens en organisatie creatiever en innovatiever maken.

 

Alle Creativity Partners worden door ons ingeschakeld op basis van expertise en talent. Zo kunnen wij voor iedere klant een op maat gemaakt programma samenstellen, that fits like a glove. 

Samen hebben we één doel en dat is mens en organisatie creatiever en innovatiever maken.

Pridea

IDEE REALISATIE

Pridea begeleidt organisaties om tot nieuwe instroom van ideeën te komen, objectieve keuzes te maken en met teams van medewerkers tot uitgevoerde ideeën te komen. 

 Sprekershuys

TOPSPREKERS

Sprekershuys biedt ruime keus aan inspirerende sprekers 'Huysgenoten' met kennis en ervaring op het gebied van 

creativiteit en innovatie.

VERANDERMANAGEMENT

Vera begeleidt organisaties  groei te realiseren door een mensgerichte aanpak. Ze richt zich op het behalen van groeidoelstellingen door optimalisatie van strategieën, processen, structuren en talenten.

Logo BuroVera.jpg

Braining

the Future

ADVIESBUREAU | SPREKER

Dit team van creatieve breinen  bouwt aan de wereld van morgen door concepten te bedenken en realiseren voor een duurzamere leefomgeving in dorpen en steden.

Buro Vera

Logo The Zooooo - Creativity Club.jpg

The Zooooo

CREATIEF TANKSTATION

The Zooooo helpt bedrijven bij duurzame ontwikkeling en betekenisvolle groei door inzet van creativiteit en de juiste strategie.

De Plaatpraters

VRAAGSTUK VISUALISATIE

Anne en Feike vertalen alle info rondom jouw vraagstuk naar een beeld of afbeelding. Dit zorgt voor inzicht, helderheid en verbetert de kans op het vinden van innovatieve oplossing.

bottom of page