Leidinggeven aan creativiteit

Vrijdag 6 november 2020 in Amersfoort

header_buitenaanzicht_prodentfabriek.jpg

 Creativity Club 

 Coronaproof 

 editie. 

Benieuwd wat je als leidinggevende kan doen om creativiteit (verfrissende ideeën) en innovatiekracht te activeren en stimuleren op de werkvloer? Meld je dan aan voor de training Leidinggeven aan Creativiteit op vrijdag 6 november 2020 in Amersfoort!

 

Tijdens deze praktische training dagen wij je uit om eigen creativiteit te verbeteren en leer je hoe je het creatief potentieel van jouw team kan aanboren en hoe je ideeën realiseert. De training vindt plaats in de Prodentfabriek, een inspirerende en creatieve locatie, die uiteraard volledig Coronaproof is.

Wat gaan we doen?
  • We starten met een kick-off waarin we inzicht geven in het belang en de kracht van creativiteit.

  • Daarna activeren we jouw creatief vermogen door de inzet van creatieve denktechnieken en het oefenen van praktische creatieve vaardigheden.

  • Samen achterhalen we wat er nodig is in de organisatie om creativiteit onderdeel te maken van de organisatiecultuur en geven we handvatten om creativiteit en innovatiekracht te stimuleren en faciliteren bij medewerkers.

  • We hebben continue praktische, prikkelende en uitdagende oefeningen om je op scherp te zetten.

  • We sluiten af met een aantal belangrijke innovatiemethoden, want een goed idee is pas waardevol als het ook echt gerealiseerd wordt.

Wat levert het op?

Het geeft je creatief vermogen een enorme boost en leert hoe jij creativiteit en innovatiekracht activeert en stimuleert in je team en de organisatie. En het levert veel nieuwe ideeën, innovaties en vooruitgang op!

Voor wie is dit programma zinvol?

Leiders, managers of directieleden die het onderscheid willen maken door de inzet van creativiteit, innovatie en vernieuwing.

Details?
  • Waar: Prodentfabriek Amersfoort - Oude fabrieksstraat 15

  • Duur: 10:00 tot 17:00 uur

  • Prijs: 299 euro excl. 21% BTW

  • Inclusief: Lunch bij restaurant Hoog Vuur 

1/8
Creatieve leiders beschikken over het vermogen om anders naar zaken te kijken én kunnen medewerkers inspireren om originele en creatieve ideeën te bedenken.
Aanmelden is eenvoudig
Stuur een mail naar hello@creativityclub.nl
of vul het contractformulier in.

Ook Club Member worden?

Ontvang oefeningen, tips en tricks voor meer creativiteit en innovatiekracht. 

Aanwezig bij eerdere trainingen